Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Boekhouding voor een vereniging 

Wij nemen desgewenst de volledige boekhouding voor uw vereniging uit handen. Daarbij staan gemak en zekerheid voor het dagelijkse bestuur centraal. Voortaan hebben openstaande vacatures in het bestuur hebben geen invloed meer op de werkzaamheden en is de continuïteit van boekhouding te allen tijde gewaarborgd.

Complete boekhouding vereniging
Onze specialisten kunnen voor de boekhouding van verenigingen een belangrijke toegevoegde waarde vormen. Dankzij uitgebreide software en jarenlange ervaring verzorgen we voor u zowel de gewenste financiële administratie als de volledige ledenadministratie. Indien van toepassing completeren we de financiële administratie met de BTW-aangifte. Daarnaast voorzien we u van een complete financiële rapportage zodat u in één oogopslag kunt opmaken hoe de zaken er financieel voor staan. Financiële administratie vereniging

Maandelijks wordt uw administratie geboekt. Vanuit de cijfers kunnen ontwikkelingen en trends zichtbaar gemaakt worden.

 • bewaking van de uitstaande contributies en andere vorderingen
 • facturatie 
 • een database van het ledenbestand
 • hulp bij de administratieve organisatie
 • hulp bij het ontwikkelen van administratieve procedures
 • hulp bij het ontwikkelen van formulieren
 • hulp bij het opstellen van het budget
 • hulp bij het opstellen van het jaarverslag
 • hulp bij onverhoopte vacatures
 • hulp bij ziekte van bestuursleden
 • melding van mutaties aan uw landelijke organisatie
 • periodieke facturatie en incasso van contributies

Administratieve procedures
Duidelijkheid in administratie procedures heeft tevredenheid als gevolg. Onze klanten ervaren het als zeer prettig indien alles perfect voor de verenigingsorganisatie is geregeld. 
Zo wordt het beheersen van geldstromen eenvoudiger. Ook neemt de kans op 'vergeten' posten af. Kortom: de papieren routines zijn helder en voor iedereen inzichtelijk.

Strategische planning
Daarnaast is een goede budgetplanning onmisbaar bij de strategische en financiële planning van de vereniging. Een ander belangrijk document vormt het jaarverslag tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, wanneer het bestuur door leden wordt getoetst op het achterliggende verenigingsjaar. Dankzij een professioneel jaarverslag wordt de penningmeester op een optimale wijze ondersteund tijdens zijn of haar presentatie.

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.