Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Goedkope tarieven van administratiekantoor Van Buuren in Bilthoven

Omdat administratiekantoor Van Buuren gebruikmaakt van de modernste technieken en de mogelijkheden van computer en internet optimaal benut, kunnen wij besparen op overheadkosten. Dit komt rechtstreeks ten goede aan u als klant, de tarieven van administratiekantoor Van Buuren in Hilversum liggen ruim onder de tarieven die andere collega’s in Midden-Nederland hanteren. 
Als u dat wilt, maken wij vaste prijsafspraken om uw administratie op te zetten en bij te houden. Zo weet u exact wat u aan kosten hebt en welke zaken wij voor u regelen. 
Het zijn niet alleen de goedkope tarieven van administratiekantoor Van Buuren die voor u kostenbesparend zijn, het inschakelen van ons administratiekantoor levert u nog meer voordelen op. 

Naast lage tarieven administratiekantoor nog drie geldbesparende voordelen

Tijd is geld. Dus als u tijd bespaart als u geen omkijken meer heeft naar uw administratie, levert dat geld op. U kunt de bespaarde tijd en aandacht immers veel beter inzetten voor uw ondernemerschap. Of voor uw activiteiten binnen uw vereniging of nog andere zaken. 

Ook kennen de specialisten van administratiekantoor Van Buuren de mogelijkheden die de wetgeving aan (startende) ondernemers maar ook aan particulieren biedt. De accountant of belastingadviseur zal zich maximaal inspannen en de voor u meest gunstige regelingen vinden en toepassen. Dit kan u een aanzienlijke besparing opleveren. 

Tot slot is het belangrijk een goed inzicht te hebben in uw zakelijke positie om uw vervolgstappen te kunnen bepalen. Staatjes en statistieken laten u zien hoe u ervoor staat ten opzichte van voorgaande perioden, daar kunt u uw beleid op afstemmen. Ook geeft een actuele administratie inzicht in uitstaande schulden en openstaande vorderingen en daar kunt u actie op ondernemen. 

Alleen de lage tarieven administratiekantoor in Bilthoven zijn niet doorslaggevend! 

Dit betekent administratiekantoor Van Buuren:

 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Van 08:00 tot 21:00 bereikbaar
 • Gedreven en deskundig
 • Voor particulieren, penningmeesters en ondernemers
 • Een betrouwbare partner bij online boekhouden
 • Verfrissende en informele sfeer

Wat kunt u voor de lage tarieven van administratiekantoor in Bilthoven verwachten?

 • De mensen van administratiekantoor Van Buuren regelen alles op financieel en fiscaal administratief gebied. Daaronder vallen bijvoorbeeld:
 • Bijhouden financiële administratie of delen daarvan, ook online. 
 • Salaris- en personeelsadministratie verzorgen. 
 • Opstellen jaaroverzichten en andere stukken. 
 • Controleren jaarrekeningen.
 • Opmaken deponeringsstukken voor KvK.
 • Notulen Algemene Vergadering Aandeelhouders. 
 • Financieringsaanvragen kredietverleners.
 • Financiële rapportages t.b.v. uw zorgadministratie.
 • De fiscus: advies en aangiften, controleren aanslagen en eventueel bezwaar maken, een beroepsprocedure starten, aanspreekpunt fiscus zijn en helpen bij fiscale problemen. 

De gunstige tarieven van administratiekantoor Van Buuren gelden voor elk van deze werkzaamheden.

Wilt u weten hoe de tarieven van administratiekantoor Van Buuren precies liggen? Neemt u dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij onze taken en tarieven kunnen bespreken.

Administratiekantoor Van Buuren: deskundig, betrokken, discreet.

Offerte berekening

Kijk ook eens op:
Accountant, Administratie, Administratiekantoor, Belastingaangifte, Belastingadviseur, Boekhouder, Boekhoudkantoor, Exact Online Boekhouden, Goedkope administratie, Kosten boekhouder, Offerte administratiekantoor, Online boekhouden, Tarieven boekhouder

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.