Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Kosten boekhouder Graveland

Als ondernemer betaalt u al genoeg aan vaste en variabele uitgaven die uw bedrijf bestaansrecht geven. Het is daarom fijn dat u de kosten van de boekhouder overzichtelijk en zo laag mogelijk kunt houden. Administratiekantoor Van Buuren verzorgd al vele jaren, naar tevredenheid van vele klanten, de boekhouding van eenmanszaken, vof's, zzp'ers, freelancers, starters, en verenigingen. Tevens nemen wij de belastingaangifte van particulieren voor onze rekening. Wij zijn hiervoor aangesloten bij en gecertificeerd lid van het Register Belastingadviseurs.

 

Transparantie in administratiekosten

Duidelijkheid in onze kostenberekening staan bij ons in een hoog vaandel. Hierbij kijken we verder dan het cijferwerk alleen. Zo werken wij volgens een systeem van directe persoonlijke communicatie naar u en bent u het die de kosten van de boekhouder bepaalt. U heeft daarbij de keuze uit twee opties:

  • u voert zelf uw periodieke gegevens in via Excel of een eigen boekhoudprogramma
  • wij verzorgen de verwerking van uw complete administratie

Daarnaast kunt u kiezen voor een vaste maand- of kwartaalbetaling waarbij we de verwerking van uw administratie al voor onze rekening nemen vanaf  € 45,- per maand! Maakt u eens een proefberekening en zie hoeveel u op uw boekhoudkosten kunt besparen. Staan uw werkzaamheden niet op het formulier vermeldt, aarzelt u dan vooral niet een afspraak met ons te maken. Wij maken graag een berekening voor u waarin u onze tarieven met die van uw huidige boekhoudkantoor kunt vergelijken.

 

Speerpunten administratiekantoor Van Buuren

Een van de grotere voordelen wat uw administratie uitbesteden aan  administratiekantoor Van Buuren met zich meebrengt is dat u achteraf niet te maken krijgt met allerlei onduidelijke zaken in de financiële eindrapportage. Zeker wanneer u kiest voor de mogelijkheid van een vaste prijsafspraak weet u van te voren precies wat u elke periode kwijt bent aan de kosten boekhouder.  

Daarnaast bent u er bij ons van verzekerd dat u:

  • profiteert van een boekhoudkantoor dat voorziet in uw volledige dienstenpakket
  • wij als professioneel belastingadviseur voor u het hoogste rendement uit uw aangifte weten te halen
  • een boekhouder heeft die een werkwijze hanteert die aansluit op uw behoefte
  • geniet van een snelle adequate dienstverlening en directe communicatie
  • een betrouwbare partner in financiële zaken heeft die duidelijke tarievenstructuur hanteert.
  • Omdat wij er begrip voor hebben dat u  tijdens kantooruren niet altijd in de gelegenheid bent om ongestoord te telefoneren of langs te komen, kunt u op ook werkdagen tot  21:00  's avonds bij ons terecht.

 

Wilt u meer weten over hoe u uw kosten boekhouder kunt drukken? Raadpleeg ons offerteformulier voor een snelle prijsopgave. Voor andere vragen over onze diensten of zakelijk advies met betrekking tot hoe u uw bedrijfsstrategie kunt aanscherpen, maakt u het best een afspraak met ons kantoor.

 

Offerte berekening

Kijk ook eens op:
Accountant, Administratie, Administratiekantoor, Belastingaangifte, Belastingadviseur, Boekhouder, Boekhoudkantoor, Exact Online Boekhouden, Goedkope administratie, Offerte administratiekantoor, Online boekhouden, Tarieven administratiekantoor, Tarieven boekhouder

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.