Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Exact Online Boekhouden Bilthoven samen met administratiekantoor Van Buuren

Het internet is niet meer uit onze samenleving weg te denken, en terecht: het gemak en de snelheid waarmee informatie opgevraagd kan worden, geeft de gebruiker veel mogelijkheden.
Ook online boekhouden neemt steeds meer een vlucht, vooral kleine ondernemers hebben veel baat bij deze vorm van boekhouden. Exact Online Boekhouden is het meest gebruikte softwarepakket op het gebied van online boekhouden. Het is een zeer compleet softwarepakket dat online boekhouden combineert met relatiebeheer. 

Vooral als Exact Online Boekhouden in samenwerking met administratiekantoor Van Buuren wordt gebruikt, is het een zeer gemakkelijke én veilige manier van boekhouden. U bent zo immers altijd verzekerd van deskundige hulp en begeleiding. Exact Online Boekhouding is met administratiekantoor Van Buuren op drie manieren te gebruiken. U kunt veel of alles zelf doen – maar onder toezicht van een deskundige – of u kunt alles uit handen geven, maar wel zelf altijd inzicht in uw administratie hebben. 
Exact Online Boekhouden vormt in samenwerking met administratiekantoor Van Buuren een gemakkelijke, snelle, efficiënte en veilige manier om uw administratie bij te houden en dat ook nog eens tegen zeer gunstige tarieven.

Eerste optie voor Exact Online Boekhouden Bilthoven

U houdt zelf de gehele administratie bij en administratiekantoor Van Buuren kijkt met u mee, controleert en stuurt indien nodig, bij. Als extra stelt het administratiekantoor de jaarrekeningen en – indien gewenst – andere financiële rapportages voor u op. 

Tweede mogelijkheid Exact Online Boekhouden

U draagt de complete administratie over aan administratiekantoor Van Buuren en u kunt zelf vanaf elke locatie en op ieder tijdstip uw administratie inzien. 

Derde optie met Exact Online Boekhouden

U neemt zelf een deel van de administratie voor uw rekening en laat andere onderdelen over aan administratiekantoor Van Buuren. Deze optie is echt maatwerk en dus helemaal toegesneden op u en uw organisatie. 

De voordelen van Exact Online Boekhouden:

 • Eenvoudig, ook als u geen boekhoudkundige kennis heeft
 • Altijd en overal actuele overzichten ter beschikking
 • Uw boekhouding in combinatie met relatiebeheer
 • Verantwoord en accuraat onder deskundige begeleiding 
 • Efficiënt en snel
 • Dienstverlening geheel op maat

Wat doet administratiekantoor Van Buuren in Bilthoven nog meer?

 • U kunt niet alleen voor Exact Online Boekhouden terecht bij ons administratiekantoor. Ook andere financieel administratieve en fiscale zaken regelen wij graag voor u. Denkt u daarbij aan de volgende punten:
 • Het – niet online – bijhouden van uw gehele financiële administratie (of delen daarvan). 
 • Het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie. 
 • Jaaroverzichten maken en eventueel andere financiële en/of fiscale stukken opstellen. 
 • Het controleren van de gemaakte jaarrekeningen.
 • Opstellen van deponeringsstukken voor KvK.
 • Notulen opstellen van de Algemene Vergadering Aandeelhouders. 
 • Financieringsaanvragen opstellen voor kredietverleners.
 • Financiële stukken opmaken voor uw zorgadministratie.
 • Alle mogelijke fiscale zaken: belastingadvies en -aangiften, aanslagen controleren en eventueel bezwaar aantekenen, hulp bij fiscale problemen.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Van Buuren in Bilthoven, of hebt u interesse in Exact Online Boekhouden, neemt u dan contact met ons op.

Administratiekantoor Van Buuren: deskundig, betrokken, discreet

Offerte berekening

Kijk ook eens op:
Accountant, Administratie, Administratiekantoor, Belastingaangifte, Belastingadviseur, Boekhouder, Boekhoudkantoor, Goedkope administratie, Kosten boekhouder, Offerte administratiekantoor, Online boekhouden, Tarieven administratiekantoor, Tarieven boekhouder

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.