Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Detachering en interim

Heeft u een achterstand in uw administratie te verwerken? Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig van een administrateur/controller die ook signaleert en analyseert? Of zoekt u een controller voor het uitzetten van financiële acties? AKVB interim financieel heeft verschillende specialismen in huis. Handig bij ziekte op cruciale momenten, of langdurige afwezigheid van administratief personeel. 

Professionals voor interim financieel
Achterstand op uw administratie kan door onze administrateur verwerkt worden. Met de benodigde kennis en ervaring kan onderbezetting of overbelasting van uw administratie tijdelijk worden opgevangen. Voor het verwerken van een complexe opdracht of extra capaciteit kunt u bij AKVB terecht. Zoekt u iemand die regelmatig meedenkt met het management van uw bedrijf? AKVB kijkt met een frisse blik naar uw organisatie. Inzetbaar ter overbrugging of vervanging maar ook beschikbaar voor projectmatige werkzaamheden en financieel advies.

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.